Voorbeelden van Vaste Trappen

Vaste trappen

Welkom bij ons bedrijf, dé specialist in het ontwerpen en maken van vaste trappen op maat. Wij zijn gevestigd in Wijk bij Duurstede en werken door heel Nederland en een groot gedeelte van België. Of je nu op zoek bent naar een moderne trap of juist een klassieke uitstraling wilt, wij hebben voor ieder wat wils.

Bij ons kun je kiezen uit diverse houtsoorten voor jouw vaste trap. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, waardoor je de trap volledig kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur. Of je nu gaat voor eikenhout, beukenhout of een andere houtsoort, wij leveren vakmanschap en kwaliteit.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de vaste trappen die wij op maat kunnen maken:

  • Rechte trap: Een rechte trap is de meest eenvoudige vorm van een vaste trap. Deze trap neemt weinig ruimte in beslag en is daarom ideaal voor kleine ruimtes. Daarnaast geeft een rechte trap een strakke en moderne uitstraling aan je interieur.
  • Steektrap: Een steektrap is een veelvoorkomende trapvorm, waarbij de treden recht tegenover elkaar geplaatst zijn. Deze trap biedt stabiliteit en veiligheid en is geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Spiltrap: Wil je jouw interieur een unieke twist geven? Dan is een spiltrap de perfecte keuze. Deze trap heeft een draaiende beweging, waardoor het een echte eyecatcher wordt in jouw woning. Een spiltrap neemt relatief weinig ruimte in beslag en kan daardoor ook goed gebruikt worden als compacte oplossing.
  • Kwartdraaitrap: De kwartdraaitrap is ideaal wanneer je wat meer ruimte hebt, maar toch geen rechte trap wilt plaatsen. Deze trap heeft één of twee bochten, waardoor je gemakkelijk van richting kunt veranderen zonder al te veel ruimteverlies.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het ontwerpen en maken van vaste trappen, maar ook voor het creëren van het bijbehorende trapgat. Houd er wel rekening mee dat wij alleen in houten vloeren kunnen werken. Voor betonvloeren kunnen wij je echter doorverwijzen naar een betrouwbare betonzager.

Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren team van professionals staat klaar om jouw droomtrap werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Vaste trappen

Voor u is natuurlijk de trapprijs belangrijk. Daarom kunt u op Trappenbedrijf een vaste trap offerte maken welke u gelijk in uw mailbox krijgt.